Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci


John Flanagan, Zdena Tenklová

Nový příběh hraničářů Willa a Maddie

V kopcích a údolích Celtiky řádí zlovlci. Jsou to obrovští netvoři, o nichž se myslelo, že patří do mýtů a legend, mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami stojí.

Will není z cesty do Celtiky nadšen, protože má na tu zemi zlé vzpomínky z doby, kdy byl teprve učněm. Maddie se zase potýká s nadpřirozenem, které jako by číhalo všude kolem. Ale oba jsou hraničáři – a ti za všech okolností udělají vše, aby splnili své poslání. A když se dočkají pomoci od místních obyvatel, dozvědí se jméno čarodějky, která si zahrává s nebezpečnou magií.

Číst více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Detailní informace

Počet stran 232
Datum vydání 24.07.2023
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,327 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 17
Původní název Ranger's Apprentice - Book seventeen - Arazan's Wolves
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Dejmková
EAN 9788025255568
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora