Hraničářův učeň - Ztracený princ (brož.)


John Flanagan

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen

Will Dohoda a jeho učeňka Maddie dostanou naléhavé pozvání na hrad Araluen. Tam se dozvědí překvapivou novinu: galický princ zmizel a galický král požádal o pomoc. Všechna hlášení naznačují, že mladý princ byl uvězněn nebezpečným a mocným baronem Joubertem de Lassigny. Král Duncan ví, že kdyby poslal na záchranu prince do Galiky vojsko, mohlo by to vyvolat válku, Je tu však ještě jedna možnost: využít sbor hraničářů.

A tak se Will a Maddie vydají přes moře přestrojeni za kejklíře. Ale přestrojení skrývá různá úskalí a galické cesty jsou zrádné samy o sobě. Dokážou Will a Maddie využít všechny své dovednosti a zachránit prince dřív, než zpupný baron odhalí jejich plány?

Číst více
299 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Detailní informace

Počet stran 272
Datum vydání 11.04.2022
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,288 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 15
Původní název Ranger's Apprentice - Book fifteen - The Lost Prince
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025252345
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora