Star Wars - Vrcholná Republika - Do temnoty


Claudia Gray

Druhá kniha z nové série Star Wars!

DLOUHO PŘED PRVNÍM ŘÁDEM, PŘED IMPÉRIEM, PŘED KLONOVÝMI VÁLKAMI OSVĚTLOVALI JEDIOVÉ VE VRCHOLNÉ REPUBLICE CESTU PRO CELOU GALAXII.

Jediský padawan Reath Silas miluje dobrodružství. Raději by si však o něm četl, než aby ho prožíval. Tráví celé hodiny pročítáním Archivů Jediů na Coruscantu a sní o tom, že se stane jedním z největších učenců řádu Jedi. Ale Reathova mistryně, vysoce respektovaná Jora Malli, má jiné plány: přijala místo na Majáku Hvězdosvit, nové úchvatné republikové základně na okraji známého vesmíru. Reath jako její padawan ji musí následovat, ať se mu to líbí, nebo ne.

A tak Reath neochotně nastoupí na loď, která má jeho a další Jedie dopravit na Maják Hvězdosvit, kde na něj čeká mistryně Jora, aby v pohraničí začali nový život plný dobrodružství. Ale potíže v hyperprostoru loď i posádku vyvrhnou uprostřed prázdného vesmíru, kde jedinou připomínkou civilizace je děsuplná opuštěná vesmírná stanice. A tajemství, která jsou v ní ukrytá, nejenže přivedou Reatha na rozcestí, ale kdyby nebyla zkrocena, mohla by uvrhnout celou galaxii do temnoty…

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr sci-fi
Počet stran 304
Datum vydání 13.09.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,231 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Star Wars - The High Republic - Into the Dark
Původní jazyk angličtina
Překladatel Lubomír Šebesta
EAN 9788025241653
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená