Hraničářův učeň - Kniha šestnáctá - Útěk z Falaise


John Flanagan

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen

Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise. Nebezpečný baron Lassigny má v úmyslu držet je i prince za každou cenu v zajetí, ale Will a Maddie jsou odhodláni uprchnout.

Pokud se chtějí vrátit domů, musejí najít způsob, jak přelstít barona a dostat se ven ze zamčené věže. Pomohou i přátelé z domova a útěk se zdá být na dosah. Jenže špinavé baronovy triky všechno překazí.

Tváří v tvář nebezpečným hrozbám, bitvám s rytíři a novému, riskantnímu plánu na záchranu prince musejí hraničáři předvést, co dovedou. Vše se však tentokrát zdá být proti nim. Podaří se jim znovu zvítězit?

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Detailní informace

Počet stran 240
Datum vydání 25.10.2021
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,338 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 16
Původní název Ranger's Apprentice - Book sixteen - Escape from Falaise
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Dejmková
EAN 9788025250709
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora