Hraničářův učeň - Kniha desátá - Císař Nihon-džinu


John Flanagan

Desátá kniha o hraničáři Willovi

Horác je nezvěstný. Od té doby, co byl vyslán s vojenským poselstvím ke dvoru císaře Nihon-džinu, uplynuly celé měsíce, a on se ještě nevrátil. Evanlyn si dělá starosti a ve společnosti Willa a Alyss se vydává zjistit, co se stalo jejich dlouholetému příteli.

Zjišťují, že Horác byl v Nihon-džinu zatažen do místních záležitostí. Zpupná kasta sendžiů povstala proti právoplatnému císaři a Horác se rozhodl zůstat a podpořit svrženého vládce. Teď musí společně s Willem přetvořit rolníky a dřevorubce ve vojenskou sílu, která dokáže čelit vycvičeným sendžiským bojovníkům. Evanlyn a Alyss musejí zároveň překonat dlouho trvající soupeření a hledat pomoc u tajemné skupiny horských obyvatel.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Detailní informace

Počet stran 480
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.07.2011
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,545 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 10
Původní název Ranger's Apprentice 10. The Emperor of Nihon-Ja
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025218334
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora