Hraničářův učeň - Rozvaliny Gorlanu


John Flanagan

První kniha příběhů o hraničáři Willovi a jeho přátelích

Will je na svůj věk malý, ale zato je hbitý a neobyčejně bystrý. Celý život snil o tom, že se stane slavným rytířem jako jeho otec, kterého nikdy nepoznal, ale do bojové školy na hradě Redmontu ho pro malý vzrůst nepřijmou. Místo toho se dostane do učení k Haltovi, tajemnému hraničáři, jehož záhadnou schopnost neviditelně se pohybovat lidé přičítají černé magii. Will se postupně učí používat zbraně hraničáře: luk

a šípy, saxonský a vrhací nůž, maskovací pláštěnku a houževnatého malého ponyho. Ačkoli Will nemá meč ani velkého koně, po kterých tolik toužil, zjistí, že dobrý hraničář je pro království stejně důležitý jako slavný rytíř.

Číst více
299 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Další tituly z řady "Hraničářův učeň"

Detailní informace

Počet stran 272
Datum vydání 01.03.2015
Formát 127x198 mm
Hmotnost 0,32 kg
Jazyk čeština
Původní název Ranger's Apprentice 1. The Ruins of Gorlan
Původní jazyk angličtina
EAN 9788025230060
Věk od 12
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

John Flanagan John Flanagan

John Flanagan


John Flanagan se proslavil dobrodružnými romány ze sérií Hraničářův učeň a Bratrstvo. Jeho knihy vycházejí ve více než stovce zemí, pravidelně se objevují v žebříčku bestsellerů podle New York Times a získaly řadu nominací a cen za literaturu pro děti a mládež. John, bývalý scenárista televizních seriálů a reklam, žije se svou ženou na přímořském předměstí australského Sydney.

Zobrazit profil autora